Enebolig i Oslo

Totalprosjekt

Vi har tidligere hjulpet kunden med farger til hele huset, gardiner, møblering og belysning.

Nå ønsket de seg et nytt kjøkken og en mer funksjonell hall. I utgangspunktet skulle romløsningen beholdes slik den var. Men ønskene de hadde for det nye kjøkkenet ledet til å gi dem en alternativ løsning, hvor kjøkkenet ble åpnet mot hallen til et stort og luftig rom. Hallen var stor og ble egentlig ikke brukt til annet enn garderobe. Den var vanskelig å møblere uten å virke som et stort og litt tomt gjennomgangsrom. Nå ble den integrert i huset og ga kjøkkenet den luften det trengte for en mer romslig følelse.

Vi ønsket å markere den ene veggen i kjøkkenet, som ble den nye endeveggen, en bakgrunn når vi så inn på kjøkkenet fra gangen. Vi valgte å bruke finèrte plater i lønn, en rolig løsning som hentet opp treverket i benkeplaten på øya. Ved å dele inn i liggende paneler med aluminiums lister mellom, fikk vi en spennende vegg. Rommet virket bredere og gjorde overskapene slankere og høyere. I gangen la vi flisgulv i inngangspartiet, som vi avsluttet der rommet åpnet seg inn til kjøkkenet. Da fikk vi markert og skilt av gangen. Vi snudde møbleringen i hallen. En lav plassbygget benk med brede skuffer for sko, gjorde veggen bredere, slik som motstående vegg i kjøkkenet. Det bandt kjøkkenet og hallen sammen til et rom.

I tillegg til å bistå med interiørarkitekt tjenesten, leverte og monterte vi kjøkkeninnredning fra Atlas, skyvedørsgarderobe fra Rival, belysning, parkett, gulvfliser, platene til kjøkkenveggen og Cristel kjeler.

Kjøkken
Kjøkken
Kjøkken
Kjøkken
Kjøkken under oppussing
Kjøkken under oppussing
Kjøkken under oppussing
Kjøkken under oppussing
Skisser
Skisser
Kjøkken og hall før oppussing
Kjøkken og hall før oppussing