Hytte i Trysil

Totalprosjekt

Kunden ønsket seg en lys og moderne hytte. Den hadde furu i tak, vegger og gulv. Kjøkkenet var lite og upraktisk. Peis og peisovn tok mye plass. Vinduene var små, mens utsikten var flott. Nye store vinduer ble satt inn og gjorde stuen mye luftigere. Alle vegger og tak ble malt egghvite og gulvet i wengefarge.

Peisen ble erstattet med gasspeis og pipen bygget inn. Glassplater fra glassmester, med malt bakside i egghvit og svart, rammer inn peisen og gjør den lett og elegant.

Belysningen besto av lamper, som ga lite allmennbelyning. Det var ikke mulig å benytte downlights, så utfordringen var stor for å få god nok belysning, som var i tråd med stilen på interiøret. Løsningen ble nette opplys på endeveggene, som kastet lyset godt opp i taket og ut i rommet, suplert med store vegglamper og tøffe spotter langs langveggene som ga lys til kjøkkenbenken og langs de nye vinduene. Dette ble en god og spennende belysning, som i følge kunden var det som virkelig ga hytta et løft.

I tillegg til å bistå med interiørarkitekt tjenesten, leverte vi møbler, belysning, liftgardiner, tepper og Cristel kjeler. Samt spesiallagede kommoder og skap fra Soon snekkerverksted og glassplatene rundt peisen. Vi kjøpte inn julepynt og pyntet ferdig til deres første jul i den nye hytta.

Peis på kjøkken i hytte
Peis på kjøkken i hytte
Spisegruppe i hytte
Spisegruppe i hytte
Tegninger av ny løsning
Tegninger av ny løsning
Bilde av gammel peis i stue
Bilde av gammel peis i stue
Bilde fra kjøkken
Bilde fra kjøkken
Fasadeendring - nye vinduer
Fasadeendring - nye vinduer