Rekkehus på Nesodden

Totalprosjekt

Kunden ønsket seg kjøkken og stue i åpen løsning. Kjøkken og stue var små rom. Vindfanget var lite og plass til en om gangen. Vi rev vindfanget og gangen innenfor med dør til kjøkken og stue. Med varmekabler i gulvet og varmepumpen plassert i den åpne gangen, trakk det ikke kulde fra døren. Vi rev rekkverket til trappen til 2.etasje og laget en plassbygget bokhylle, for å utnytte plassen i den lille leiligheten. Veggen bak og trappen fikk en flott dyp plommefarge som kunden hadde falt helt for. En flott effekt til det lyse rommet.

Vi rev bæreveggen mellom kjøkkenet og stuen og satte inn en jerndrager, som tåler langt spenn uten å bygge så mye ned. En liten kjøkkenøy avgrenser inn til stuen. Vi valgte denne i lyst tre som gulvet, slik at den ble mindre dominerende og ga en lunere følelse. I 2.etasje rev vi badet og fikk inn badekar. Vi lånte litt plass i naborommets garderobeskap og bygget en nisje til vaskemaskin og skap på badet. Vi fikk også plass til å felle inn speilskap i veggen over servanten. Siden badet var så smalt hjalp det mye på plassen og romfølelsen. Endeveggen fikk en litt varmere farge på flisene, som gjorde at rommet føltes litt bredere. Soverommet fikk en vegg med en nydelig tapet, akkurat det som trengtes for å løfte rommet og fortsatt beholde roen. Gjeste- og arbeidsrommet fikk en dyp kaffe farge og ble både lunt og spennende. Fargene i 1. etasje ble godt avstemte. En lun rødlig tone i veggfargen, harmonerte flott mot parketten og den kraftige fondveggen.

I tillegg til interiørarkitekt tjenesten og oppfølging av håndverkerne, leverte vi kjøkken, gardiner og belysning.

Stue etter oppussing
Stue etter oppussing
Baderom etter oppussing
Baderom etter oppussing
Stue etter oppussing
Stue etter oppussing
Soverom etter oppussing
Soverom etter oppussing
Gjesterom etter oppussing
Gjesterom etter oppussing
Før-bilder
Før-bilder