Våre prosjekter

prosjekter

Vi er her for deg når du skal pusse opp, bygge om eller bygge nytt. Vi samarbeider med dyktige og pålitelige håndverkere, og har et stort og flott utvalg interiørprodukter. Tidligere har vi arbeidet med masse flotte og spennende prosjekter.

Kanskje du er neste i rekken? Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat.

Terrasse på Nesodden

Dette er et pågående prosjekt, hvor vi har hjulpet kunden med å få en stor og flott terrasse. Utsikten til Oslofjorden er fantastisk, og de ønsket seg en uteplass hevet over bakken for å få full utnyttelse av utsikten. Tomten skråner ut fra huset. For å kunne gå rett ut på terrassen, laget vi et høyere nivå inntil husveggen og trappet denne ned for at ikke møbleringen på den ytterste delen skulle stå i veien for utsikten. Inn til veggen blir det en lun og fin uteplass i kveldssolen. Når det blir varmt i været er det godt å komme litt bort fra solveggen, sitte i skyggen under en baldakin eller bare hoppe rett i boblebadet. En vinterhage i enden av terrassen gir ly for en regnskur, kos på lange sommerkvelder og forlenger utesesongen. For å bryte opp den store flaten, satte vi inn en stor plantekasse med et tre som kan kaste litt skygge. Vi foreslo en bålpanne med biopeisinnsats, satt i steinbeddet i den store plantekassen. Dette gir en flott effekt på kvelden og blir en del av belysningen. Her er det fint med opplys spotter i terrassegulvet og vegglamper som sprer lyset ut fra vegg. Vi bygget inn den øvre delen med blomsterkasser, som ga en fin avslutning og sittebenken nedenfor fikk et fint ryggstø. Rundt hele terrassens ytterkanter vil beplantning skjule innsynet inn under terrassen, og gjøre at den føles lavere fra bakken. Vi gleder oss til bygging og et ferdig resultat.

Kundens tilbakemelding: Dette var mer enn vi hadde drømt om. Alle våre ønsker ble besvart og tilført detaljer som bandt det hele sammen, men også delte inn i soner, slik at ikke møbleringen bare ble plassert ut på en stor åpen terrasse.

Tilbygg på Nesodden

Dette er et pågående prosjekt, hvor byggesøknaden er godkjent og bygging kan starte. Vi har hjulpet med tegninger av eksisterende hus, som ikke fantes fra før, så vi målte måle opp hele huset g starte fra scratch. Huset er lite og kunden ønsket seg mer plass og en stue hvor utsikten over fjorden kunne nytes. Det var en liten drøm å få en takterrasse, men for ikke å ta utsikten fra naboene bak, trodde de ikke det ville bli noe av. Vi la tilbygget lavt i terrenget, et par trinn ned fra husets gulvnivå, og så fikk vi det til. Med glass i rekkverket, blir den lett og luftig.
Vi var gjennom mange runder før vi landet på denne løsningen. Prøvde ut ønsker og vurderte behov for plass. Resultatet ble en ny stor stue og en ny gang med god plass til klær og sko. Den gamle stuen blir spisestue med ny skyvedør ut til plattingen. For å utnytte utsikten best mulig mot fjorden, åpnes veggen i tilbygget med store vinduer og skyvedører ut mot plattingen. Fra plattingen er det også flott utsikt og en lun krok i solveggen. Når det blir for varmt, er det bare å trekke opp på den luftige takterrassen. Før vi søkte kommunen innhentet vi håndverkere for pris, se over løsningene og komme med nyttige tilbakemeldinger.

Kundens tilbakemelding: Vi fikk god hjelp gjennom hele prosessen med planlegging, tegning, finne håndverkere og søke kommunen. Den valgte løsningen ble helt annerledes enn det vi hadde tenkt i utgangspunktet. Den kom frem gjennom godt arbeid med å finne de viktigste ønskene og behovene våre.

Enebolig i Oslo

Totalprosjekt

Ved totalrenovering av barndomshjemmet ønsket kunden en lys, luftig og minimalistisk stil, men som ga en lunhet og en god atmosfære for både familien og besøkende. Til en aktiv livsstil måtte vi finne praktiske løsninger, med nok skapplass og lett å holde orden. Vi utformet smarte og praktiske innredninger laget av snekkerverksted etter våre tegninger. På barnerommene laget vi skrivebord og bokhyller. Garderobeskapet fikk en stor kommode med brede og dype skuffer med skap over. Omkledningsrommet og hallen fikk skap med god plassutnyttelse, tilpasset rommene. Kjøkkenet ble laget kun med skuffer, tilpasset i bredden for full plassutnyttelse, noe som ga lite behov for overskap. Rommet ble lett og luftig, og passet flott til den åpne kjøkkenløsningen. Plassering av bilder og kunst på veggene og belysning i forhold til disse. Allmennbelysning med downlights kombinert med lamper ga et varmt lys. De hvite fargetonene er lune og omsvøper deg på en behagelig måte. Liftgardiner i lin til alle vinduer, siler lyset flott, og med blendingsfôr på soverommene. Passer godt til den myke minimalismen. Her hjalp vi med interiørarkitekttjeneste, leverte og monterte møbler, belysning, liftgardiner og tepper, samt spesiallagede skap og kjøkken fra Soon snekkerverksted.

Kundens tilbakemelding: Selv om alt er hvitt og minimalistisk, er det en varme i rommene og en lunhet som vi liker godt. Vi fikk god hjelp til absolutt alt, fra ny planløsning, tegning av kjøkken og garderober til innkjøp, levering og montering. God møblering, belysning og design av kjøkken og skapløsninger, samt oppfølging av prosjektet hele veien.

Hytte i Trysil

Totalprosjekt

Kunden ønsket seg en lys og moderne hytte. Den hadde furu i tak, vegger og gulv. Alle vegger og tak ble malt i hvitt og gulvet i wengebrun. Kjøkkenet var lite og upraktisk. Peisløsningen tok mye plass. Vi flyttet en bæresøyle og bygget den inn sammen med pipen og en gasspeis. Glassplater fra lokal glassmester, malt på baksiden, ble en fin ramme rundt peisen. Vinduene var små, mens utsikten var flott. Nye store vinduer ble satt inn og gjorde stuen mye luftigere. Belysningen besto av lamper, som ga lite allmennbelyning. Det var ikke mulig å benytte downlights, så utfordringen var stor for å få god nok belysning i tråd med stilen de ønsket. Løsningen ble opplys på endeveggene, som reflekterte lyset godt ut i rommet. Supplert med tøffe spotter langs langveggene, som ga lys på kjøkkenbenken og langs de nye vinduene. Her utførte vi interiørarkitekttjeneste, leverte møbler, belysning, liftgardiner og tepper. Samt spesiallagede kommoder og skap fra Soon snekkerverksted, og glassplatene rundt peisen. Vi kjøpte inn julepynt og pyntet ferdig til deres første jul i den nye hytta.

Kundens tilbakemelding: Spennende belysning, som virkelig ga hytta et løft, og ble det største samtaleemnet for besøkende. Malingen forvandlet hytta fra en vanlig furuhytte til en moderne minimalistisk hytte. Varmen i hvittonen gjorde at hytta fremsto som varm og koselig.

Rekkehus på Nesodden

TOTALPROSJEKT

Kjøkken, stue gang og vindfang var alle små rom. Vi rev alle veggene til en helt åpen løsning. Da måtte vi inn med en jerndrager som bygger minst mulig ned fra taket. Vi laget en plassbygget bokhylle mot trappen, for å utnytte plassen i den lille leiligheten. En flott dyp plommefarge, som kunden hadde falt helt for, gir en flott effekt til det ellers så duse interiøret. En liten kjøkkenøy avgrenser inn til stuen, valgt i lyst tre som gulvet, ble den mindre dominerende og ga en lunere følelse. Nytt bad med badekar, og med lånt plass fra naborommets garderobeskap, fikk vi en nisje til vaskemaskinen. Siden badet var så smalt, hjalp det mye på plassen og romfølelsen. Endeveggen fikk en litt varmere farge på flisene og rommet føltes litt bredere. Soverommet fikk en vegg med en nydelig tapet, akkurat det som trengtes for å løfte rommet og fortsatt beholde roen. Gjeste- og arbeidsrommet fikk en dyp kaffe farge og ble både lunt og spennende. Fargene i 1. etasje ble godt avstemte. En lun rødlig tone i veggfargen, harmonerte flott mot parketten og den kraftige fondveggen. Her utførte vi interiørarkitekttjeneste, fulgte opp håndverkere, og leverte kjøkken, liftgardiner og belysning.

Kundens tilbakemelding: Det ble et helt annet hus med den åpne løsningen og de lune fargene. Godt å få inn
badekar og badet virker større. Nydelige gardinstoffer i farge og tekstur, som siler lyset vakkert og skjermer for
innsyn.

Enebolig i Oslo

TOTALPROSJEKT

Vi har tidligere hjulpet kunden med farger til hele huset, gardiner, møblering og belysning. Nå ønsket de seg et nytt kjøkken og en mer funksjonell hall. I utgangspunktet skulle romløsningen beholdes slik den var, men ønskene for det nye kjøkkenet ledet til en alternativ løsning, hvor kjøkkenet ble åpnet mot hallen til et stort og luftig rom. Hallen var stor og vanskelig å møblere. Den var et stort og litt tomt gjennomgangsrom. Nå ble den integrert i huset, ga kjøkkenet den luften det trengte for en romslig følelse. Vi ønsket å markere den ene veggen i kjøkkenet, gi det en bakgrunn når vi sett fra hallen. Finerte plater i lønn, ble en rolig løsning, som hentet opp treverket i benkeplaten på øya. Vi delte inn med aluminiums lister, og rommet virket bredere og overskapene slankere. I hallen fikk vi laget en lav plassbygget benk med skuffer til sko og en skyvedørsgarderobe. Her utførte vi interiørarkitekttjenesten, fulgte opp håndverkere, leverte og monterte kjøkken og skyvedørsgarderobe fra Rival, leverte belysning, parkett og gulvfliser til vindfang og gjestetoalett.

Kundens tilbakemelding:
Denne løsningen hadde vi aldri klart å komme på selv. Imponert over at vi fikk tatt ordentlig tak i alle ønskene og behovene, og tryllet frem denne løsningen. Det ble noe helt annet når rommene ble åpnet opp. Det ga rom for alt vi ønsket oss, noe som ikke hadde fungert hvis vi ikke hadde revet veggene.

Enebolig på Nesodden

TOTALPROSJEKT

Eneboligen hadde en typisk 80 -talls stil med takplater og karnapp vinduer. Kunden ønsket et minimalistisk hus med nøytrale og varige farger. Vi valgte en lys, men lun fargeskala for hele huset. Og med møbler i wenge farge, fikk huset en svart og hvit stil, men med mykere fargetoner. Downligths ble plassert i gangsoner, langs veggene for belysning av bilder og foran garderobeskapene. I underetasjen laget vi ny planløsning for å få inn flere barnerom. Vi laget en ny kjellerstue med åpen løsning for bedre plassutnyttelse. Vi rev den gamle peisen til fordel for en ny peisovn som tok mindre plass og varmet mer. Trappen var i furu og med dreide stolper og spiler. Langt fra minimalistisk. Trappesnekker Lars Aasen laget nytt rekkverk og vi malte trappen i hvit med wenge fargede trinn. Nye store fliser i hallen i 1.etasje i wengebrun. Neste prosjekt var det lille og smale badet med separat toalett. Det ble bygget om til et stort baderom med badstue. Vi kunne ikke gjøre rommet større i dybden, bare i lengden. Derfor måtte vi trylle litt med planløsningen for å få et langt og smalt bad til å inneholde alle kundens ønsker. Her hjalp vi med interiørarkitekttjeneste, pusset opp trappen, leverte og monterte garderobeskap fra Rival, bygget inn skoskap fra IKEA, leverte belysning, lamellgardiner og rullegardiner.

Kundens tilbakemelding:
Vi fikk veldig god hjelp til å gjøre om huset til en moderne stil. Trappen ble helt forvandlet. Vi fikk hjelp med alt fra planlegging til utførelse. Og selv om det i utgangspunktet var for trang plass, fikk vi et stort drømmebad. Gode og smarte løsninger gjorde at vi fikk plass til det vi hadde behov for.

SATS Schous plass i Oslo

MØBELPROSJEKT

Sats ønsket en mal på møblene til deres trenings sentere slik at de fikk et likt uttrykk. Vi jobbet med SATS Schous plass, Ila i Oslo, og Nestun i Bergen. Vi ville gjerne bruke norske møbelprodusenter til denne norske kjedebedriften. Vi fant en god sofa, bord og barkrakker hos Foraform. Det fantes ingen møbelstoffer lik SATS sin oransje farge. Innvik-Sellgren farget inn et møbelstoff med SATS-fargen til sofagruppene. På stolene var det best ikke å bruke møbelstoff. Disse fikk et røffere bruk. Vi fant en stol i perfekt SATS oransje Så ble det også et lekent svensk innslag med sofabord fra Blå Stasjon. Helt norsk ble det altså ikke, men de fikk en flott helhet i møbleringen

Kristelig gymnasium i Oslo

Vi har over flere år hjulpet dem med fargevalg, møblering og gardiner til klasserom, oppganger, kantinen, resepsjonen, administrasjonen og elevtjensten. På lærerværelset ønsket de lyse farger, men også friske farger, som ga god energi til travle dager. Rommet skulle favne om lærerne når de kom dit etter timene, være et godt sted for små møter og sosialt samvær i lunsjen. Rommet var langt, og med plass til mange, kunne møbleringen se uryddig ut. Vi delte derfor opp i ulike typer sittegrupper, som igjen ble rammet inn av felter i linoleumsgulvet. Rommet var så flott på sommerhalvåret, med alle de frodige, grønne trærne utenfor. Med innslag av en lys vårgrønn farge på stolene og i maleriene, fikk vi brakt denne følelsen inn i vinterhalvåret. Ved bruk av rødt i gardinene og på stolene i siderommet, fikk vi frisket opp og tilført litt ekstra energi. I resepsjonen og administrasjonen fant vi også spreke farger på møbelstoff, som ble tatt igjen i gardinene, og noen fondvegger. Dette frisket opp en nøytral møblering. Til elevtjenesten ønsket de å friske opp med fototapet og gjøre rommene enda mer spennende enn ellers, men med en rolig og avslappet atmosfære. I samtalerommet, lot vi tapetet strekke seg utenfor rommet og bli en del av resepsjon og ventegruppen. Hvilerommet til helsesøster ble mye koseligere med fototapetet. Til klasserommene trengte noen gardiner med blending, mens andre vanlig gardiner. Rommene var veldig fargeløse, men i gangen hadde de fondvegger som ga hver etasje sin friske farge. Vi fant gardiner med samme mønster i blending og vanlig stoff, og fargene matchet fondveggene. Her hjalp vi med interiørtjeneste og leverte og monterte gardiner.

Leilighet i Oslo

Til en nyoppført leilighet trengte kunden hjelp med farger og møblering. Han var glad i farger, så vi valgte å ha lyse veggfarger og kraftigere farger på fondvegger. Stuen med den åpne kjøkkenløsningen var et langt rom, som vi kortet ned med en mørk kaffebrun endevegg på kjøkkenet. Den sto godt til det lyse, gyldne treet i kjøkkeninnredningen og til lamellgardinene. Kunden ønsket en skjerming av spiseplassen på kjøkkenet, men som ikke skulle føles stor og avgrensende for rommet. Ønsket også plass til en liten vegghengt TV. Ved å bruke glassflis ble veggen lett og luftig, og et spennende innslag i rommet. Badet var lite, og innslag av farge og struktur fliser, innenfor en ryddig og stram form, ble det et spennende bad, som virket romslig. Datteren fikk et stort rom med eget bad. Det ble innredet med enkle, men smakfulle møbler, lamper og dekor fra IKEA. Søte panelgardiner myket opp for de stramme lamellgardinene som blendet for lyset. Her utførte vi interiørarkitekttjeneste, leverte belysning, garderobe fra Rival, fliser til badene og lamellgardiner til alle vinduene. Vi bisto med innkjøp og montering, og dekor til ungdomsrommet fra IKEA. Samt spesiallaget en skrivebordløsning.

Kundens tilbakemelding:
Fine løsninger, møblering og fargevalg. Spennende med kaffebrunt mot kremfarget kjøkken. De røde stolene og flisene på badet ga et ekstra kick med farge.

Terrasse på Nesodden

Dette er et pågående prosjekt, hvor vi har hjulpet kunden med å få en stor og flott terrasse. Utsikten til Oslofjorden er fantastisk, og de ønsket seg en uteplass hevet over bakken for å få full utnyttelse av utsikten. Tomten skråner ut fra huset. For å kunne gå rett ut på terrassen, laget vi et høyere nivå inntil husveggen og trappet denne ned for at ikke møbleringen på den ytterste delen skulle stå i veien for utsikten. Inn til veggen blir det en lun og fin uteplass i kveldssolen. Når det blir varmt i været er det godt å komme litt bort fra solveggen, sitte i skyggen under en baldakin eller bare hoppe rett i boblebadet. En vinterhage i enden av terrassen gir ly for en regnskur, kos på lange sommerkvelder og forlenger utesesongen. For å bryte opp den store flaten, satte vi inn en stor plantekasse med et tre som kan kaste litt skygge. Vi foreslo en bålpanne med biopeisinnsats, satt i steinbeddet i den store plantekassen. Dette gir en flott effekt på kvelden og blir en del av belysningen. Her er det fint med opplys spotter i terrassegulvet og vegglamper som sprer lyset ut fra vegg. Vi bygget inn den øvre delen med blomsterkasser, som ga en fin avslutning og sittebenken nedenfor fikk et fint ryggstø. Rundt hele terrassens ytterkanter vil beplantning skjule innsynet inn under terrassen, og gjøre at den føles lavere fra bakken. Vi gleder oss til bygging og et ferdig resultat.

Kundens tilbakemelding:
Dette var mer enn vi hadde drømt om. Alle våre ønsker ble besvart og tilført detaljer som bandt det hele sammen, men også delte inn i soner, slik at ikke møbleringen bare ble plassert ut på en stor åpen terrasse.

Tilbygg på Nesodden

Dette er et pågående prosjekt, hvor byggesøknaden er godkjent og bygging kan starte. Vi har hjulpet med tegninger av eksisterende hus, som ikke fantes fra før, så vi målte måle opp hele huset g starte fra scratch. Huset er lite og kunden ønsket seg mer plass og en stue hvor utsikten over fjorden kunne nytes. Det var en liten drøm å få en takterrasse, men for ikke å ta utsikten fra naboene bak, trodde de ikke det ville bli noe av. Vi la tilbygget lavt i terrenget, et par trinn ned fra husets gulvnivå, og så fikk vi det til. Med glass i rekkverket, blir den lett og luftig.
Vi var gjennom mange runder før vi landet på denne løsningen. Prøvde ut ønsker og vurderte behov for plass. Resultatet ble en ny stor stue og en ny gang med god plass til klær og sko. Den gamle stuen blir spisestue med ny skyvedør ut til plattingen. For å utnytte utsikten best mulig mot fjorden, åpnes veggen i tilbygget med store vinduer og skyvedører ut mot plattingen. Fra plattingen er det også flott utsikt og en lun krok i solveggen. Når det blir for varmt, er det bare å trekke opp på den luftige takterrassen. Før vi søkte kommunen innhentet vi håndverkere for pris, se over løsningene og komme med nyttige tilbakemeldinger.

Kundens tilbakemelding:
Vi fikk god hjelp gjennom hele prosessen med planlegging, tegning, finne håndverkere og søke kommunen. Den valgte løsningen ble helt annerledes enn det vi hadde tenkt i utgangspunktet. Den kom frem gjennom godt arbeid med å finne de viktigste ønskene og behovene våre.

Enebolig i Oslo

Totalprosjekt

Ved totalrenovering av barndomshjemmet ønsket kunden en lys, luftig og minimalistisk stil, men som ga en lunhet og en god atmosfære for både familien og besøkende. Til en aktiv livsstil måtte vi finne praktiske løsninger, med nok skapplass og lett å holde orden. Vi utformet smarte og praktiske innredninger laget av snekkerverksted etter våre tegninger. På barnerommene laget vi skrivebord og bokhyller. Garderobeskapet fikk en stor kommode med brede og dype skuffer med skap over. Omkledningsrommet og hallen fikk skap med god plassutnyttelse, tilpasset rommene. Kjøkkenet ble laget kun med skuffer, tilpasset i bredden for full plassutnyttelse, noe som ga lite behov for overskap. Rommet ble lett og luftig, og passet flott til den åpne kjøkkenløsningen. Plassering av bilder og kunst på veggene og belysning i forhold til disse. Allmennbelysning med downlights kombinert med lamper ga et varmt lys. De hvite fargetonene er lune og omsvøper deg på en behagelig måte. Liftgardiner i lin til alle vinduer, siler lyset flott, og med blendingsfôr på soverommene. Passer godt til den myke minimalismen. Her hjalp vi med interiørarkitekttjeneste, leverte og monterte møbler, belysning, liftgardiner og tepper, samt spesiallagede skap og kjøkken fra Soon snekkerverksted.

Kundens tilbakemelding:
Selv om alt er hvitt og minimalistisk, er det en varme i rommene og en lunhet som vi liker godt. Vi fikk
god hjelp til absolutt alt, fra ny planløsning, tegning av kjøkken og garderober til innkjøp, levering og montering. God møblering, belysning og design av kjøkken og skapløsninger, samt oppfølging av prosjektet hele veien.

Hytte i Trysil

Totalprosjekt

Kunden ønsket seg en lys og moderne hytte. Den hadde furu i tak, vegger og gulv. Alle vegger og tak ble malt i hvitt og gulvet i wengebrun. Kjøkkenet var lite og upraktisk. Peisløsningen tok mye plass. Vi flyttet en bæresøyle og bygget den inn sammen med pipen og en gasspeis. Glassplater fra lokal glassmester, malt på baksiden, ble en fin ramme rundt peisen. Vinduene var små, mens utsikten var flott. Nye store vinduer ble satt inn og gjorde stuen mye luftigere. Belysningen besto av lamper, som ga lite allmennbelyning. Det var ikke mulig å benytte downlights, så utfordringen var stor for å få god nok belysning i tråd med stilen de ønsket. Løsningen ble opplys på endeveggene, som reflekterte lyset godt ut i rommet. Supplert med tøffe spotter langs langveggene, som ga lys på kjøkkenbenken og langs de nye vinduene. Her utførte vi interiørarkitekttjeneste, leverte møbler, belysning, liftgardiner og tepper. Samt spesiallagede kommoder og skap fra Soon snekkerverksted, og glassplatene rundt peisen. Vi kjøpte inn julepynt og pyntet ferdig til deres første jul i den nye hytta.

Kundens tilbakemelding:
Spennende belysning, som virkelig ga hytta et løft, og ble det største samtaleemnet for besøkende. Malingen forvandlet hytta fra en vanlig furuhytte til en moderne minimalistisk hytte. Varmen i hvittonen gjorde at hytta fremsto som varm og koselig.

Rekkehus på Nesodden

Totalprosjekt

Kjøkken, stue gang og vindfang var alle små rom. Vi rev alle veggene til en helt åpen løsning. Da måtte vi inn med en jerndrager som bygger minst mulig ned fra taket. Vi laget en plassbygget bokhylle mot trappen, for å utnytte plassen i den lille leiligheten. En flott dyp plommefarge, som kunden hadde falt helt for, gir en flott effekt til det ellers så duse interiøret. En liten kjøkkenøy avgrenser inn til stuen, valgt i lyst tre som gulvet, ble den mindre dominerende og ga en lunere følelse. Nytt bad med badekar, og med lånt plass fra naborommets garderobeskap, fikk vi en nisje til vaskemaskinen. Siden badet var så smalt, hjalp det mye på plassen og romfølelsen. Endeveggen fikk en litt varmere farge på flisene og rommet føltes litt bredere. Soverommet fikk en vegg med en nydelig tapet, akkurat det som trengtes for å løfte rommet og fortsatt beholde roen. Gjeste- og arbeidsrommet fikk en dyp kaffe farge og ble både lunt og spennende. Fargene i 1. etasje ble godt avstemte. En lun rødlig tone i veggfargen, harmonerte flott mot parketten og den kraftige fondveggen. Her utførte vi interiørarkitekttjeneste, fulgte opp håndverkere, og leverte kjøkken, liftgardiner og belysning.

Kundens tilbakemelding:
Det ble et helt annet hus med den åpne løsningen og de lune fargene. Godt å få inn badekar og badet virker større. Nydelige gardinstoffer i farge og tekstur, som siler lyset vakkert og skjermer for innsyn.

Enebolig i Oslo

Totalprosjekt

Vi har tidligere hjulpet kunden med farger til hele huset, gardiner, møblering og belysning. Nå ønsket de seg et nytt kjøkken og en mer funksjonell hall. I utgangspunktet skulle romløsningen beholdes slik den var, men ønskene for det nye kjøkkenet ledet til en alternativ løsning, hvor kjøkkenet ble åpnet mot hallen til et stort og luftig rom. Hallen var stor og vanskelig å møblere. Den var et stort og litt tomt gjennomgangsrom. Nå ble den integrert i huset, ga kjøkkenet den luften det trengte for en romslig følelse. Vi ønsket å markere den ene veggen i kjøkkenet, gi det en bakgrunn når vi sett fra hallen. Finerte plater i lønn, ble en rolig løsning, som hentet opp treverket i benkeplaten på øya. Vi delte inn med aluminiums lister, og rommet virket bredere og overskapene slankere. I hallen fikk vi laget en lav plassbygget benk med skuffer til sko og en skyvedørsgarderobe. Her utførte vi interiørarkitekttjenesten, fulgte opp håndverkere, leverte og monterte kjøkken og skyvedørsgarderobe fra Rival, leverte belysning, parkett og gulvfliser til vindfang og gjestetoalett.

Kundens tilbakemelding:
Denne løsningen hadde vi aldri klart å komme på selv. Imponert over at vi fikk tatt ordentlig tak i alle ønskene og behovene, og tryllet frem denne løsningen. Det ble noe helt annet når rommene ble åpnet opp. Det ga rom for alt vi ønsket oss, noe som ikke hadde fungert hvis vi ikke hadde revet veggene.

Ta kontakt

Har du et prosjekt du ønsker å komme i gang med?

Har du et prosjekt og lurer på om du trenger hjelp til det? Ta kontakt. Da ser vi hva du kan gjøre selv og hva som er fint å få hjelp til.

Enebolig på Nesodden

Totalprosjekt

Eneboligen hadde en typisk 80 -talls stil med takplater og karnapp vinduer. Kunden ønsket et minimalistisk hus med nøytrale og varige farger. Vi valgte en lys, men lun fargeskala for hele huset. Og med møbler i wenge farge, fikk huset en svart og hvit stil, men med mykere fargetoner. Downligths ble plassert i gangsoner, langs veggene for belysning av bilder og foran garderobeskapene. I underetasjen laget vi ny planløsning for å få inn flere barnerom. Vi laget en ny kjellerstue med åpen løsning for bedre plassutnyttelse. Vi rev den gamle peisen til fordel for en ny peisovn som tok mindre plass og varmet mer. Trappen var i furu og med dreide stolper og spiler. Langt fra minimalistisk. Trappesnekker Lars Aasen laget nytt rekkverk og vi malte trappen i hvit med wenge fargede trinn. Nye store fliser i hallen i 1.etasje i wengebrun. Neste prosjekt var det lille og smale badet med separat toalett. Det ble bygget om til et stort baderom med badstue. Vi kunne ikke gjøre rommet større i dybden, bare i lengden. Derfor måtte vi trylle litt med planløsningen for å få et langt og smalt bad til å inneholde alle kundens ønsker. Her hjalp vi med interiørarkitekttjeneste, pusset opp trappen, leverte og monterte garderobeskap fra Rival, bygget inn skoskap fra IKEA, leverte belysning, lamellgardiner og rullegardiner.

Kundens tilbakemelding:
Vi fikk veldig god hjelp til å gjøre om huset til en moderne stil. Trappen ble helt forvandlet. Vi fikk hjelp med alt fra planlegging til utførelse. Og selv om det i utgangspunktet var for trang plass, fikk vi et stort drømmebad. Gode og smarte løsninger gjorde at vi fikk plass til det vi hadde behov for.

SATS Schous plass i Oslo

Møbelprosjekt

Sats ønsket en mal på møblene til deres trenings sentere slik at de fikk et likt uttrykk. Vi jobbet med SATS Schous plass, Ila i Oslo, og Nestun i Bergen. Vi ville gjerne bruke norske møbelprodusenter til denne norske kjedebedriften. Vi fant en god sofa, bord og barkrakker hos Foraform. Det fantes ingen møbelstoffer lik SATS sin oransje farge. Innvik-Sellgren farget inn et møbelstoff med SATS-fargen til sofagruppene. På stolene var det best ikke å bruke møbelstoff. Disse fikk et røffere bruk. Vi fant en stol i perfekt SATS oransje Så ble det også et lekent svensk innslag med sofabord fra Blå Stasjon. Helt norsk ble det altså ikke, men de fikk en flott helhet i møbleringen

Kristelig gymnasium i Oslo

Vi har hjulpet med fargevalg til oppganger, klasserom og kantinen i den gamle skolebygningen. Til lærerværelset ønsket de lyse og delikate farger, men trengte også friske farger som kunne gi litt god energi til travle dager. Rommet skulle favne om lærerne når de kom dit etter timene, være et godt sted for små møter og sosialt samvær i lunsjen. Lærerværelset var et langt rom. Men med plass til mange, kunne møbleringen lett se uryddig ut. Vi delte derfor opp i grupper med ulike bord og stoler. Disse gruppene ble igjen rammet inn ved hjelp av felter i linoleumsgulvet. De fikk sofagrupper, spisebord og kafe bord.

Rommet var så flott på sommerhalvåret, med alle de frodige, grønne trærne utenfor. Med innslag av en lys vårgrønn farge på kafe stolene og i maleriene, fikk vi brakt denne følelsen også inn i vinterhalvåret. Ved bruk av rødt i gardinene og på stolene i siderommet, fikk vi frisket opp og tilført litt ekstra energi.

Vi leverte gardiner til lærerværelset. Her står solen rett inn og de må ofte trekkes for. Derfor valgte vi hvite gardiner med rolig mønstring.

Leilighet i Oslo

Til en nyoppført leilighet trengte kunden hjelp med farger og møblering. Han var glad i farger, så vi valgte å ha lyse veggfarger og kraftigere farger på fondvegger. Stuen med den åpne kjøkkenløsningen var et langt rom, som vi kortet ned med en mørk kaffebrun endevegg på kjøkkenet. Den sto godt til det lyse, gyldne treet i kjøkkeninnredningen og til lamellgardinene. Kunden ønsket en skjerming av spiseplassen på kjøkkenet, men som ikke skulle føles stor og avgrensende for rommet. Ønsket også plass til en liten vegghengt TV. Ved å bruke glassflis ble veggen lett og luftig, og et spennende innslag i rommet. Badet var lite, og innslag av farge og struktur fliser, innenfor en ryddig og stram form, ble det et spennende bad, som virket romslig. Datteren fikk et stort rom med eget bad. Det ble innredet med enkle, men smakfulle møbler, lamper og dekor fra IKEA. Søte panelgardiner myket opp for de stramme lamellgardinene som blendet for lyset. Her utførte vi interiørarkitekttjeneste, leverte belysning, garderobe fra Rival, fliser til badene og lamellgardiner til alle vinduene. Vi bisto med innkjøp og montering, og dekor til ungdomsrommet fra IKEA. Samt spesiallaget en skrivebordløsning.

Kundens tilbakemelding:
Fine løsninger, møblering og fargevalg. Spennende med kaffebrunt mot kremfarget kjøkken. De røde stolene og flisene på badet ga et ekstra kick med farge.

Ta kontakt

Har du et prosjekt du ønsker å komme i gang med?

Har du et prosjekt og lurer på om du trenger hjelp til det? Ta kontakt. Da ser vi hva du kan gjøre selv og hva som er fint å få hjelp til.

Kontakt oss bilde
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.